Sköna människor – Helena Tellberg

Idag hade jag flera sådana där sköna möten igen. Vi hade bestämt ett skype möte och jag bad om att få veta deras syn på min fråga. Jag lyssnade och blir nästan lite lycklig när jag hör hur hen knappt hinner delge sina innersta hemligheter och tips till framgång innan mötet är slut.

Det händer överallt, på lunchen, i kön eller kontorsrummet. Jag känner mig som vinnaren, som får de bästa rekommendationer som går att få och ser deras lycka att bidra. Lustigast är att alla människor jag träffar sällan har samma syn på framgångsrecepten. Det säger mest att det finns många vägar till mål och roligast är att välja rätt resesällskap.

Om tipsen verkligen är den mest optimala får du avgöra, men jag lovar att du får vara med om saker du aldrig kommit på själv.

Lycka till att hitta kul resesällskap, jag kommer känna igen leendet om du gjort resan.

Helena Tellberg, Ordförande i Samhällsbyggarna region väst

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.