Baltic Valuation Conference hålls i Sverige 2019

Nästa år kommer den årliga konferensen Baltic Valuation Conference arrangeras av Samhällsbyggarna och Malmö universitet. Den 9 – 11 maj går konferensen av stapeln i Malmö.

Upplägget för konferensen kommer följa det upplägg som konferensen har haft tidigare år. Det bygger på att deltagarna vid konferensen själva anmäler sig till att presentera. Naturligtvis är man även välkommen att endast delta och lyssna.

Från Samhällsbyggarnas sida kommer Victoria Tatti, Forum Fastighetsekonomi, och Peter Palm, Malmö universitet, att ansvara för planering och genomförandet av konferensen.

Det stora åtagande det innebär att arrangera denna typ konferens samt den begränsade tid vi har till vårt förfogande i vår innebär att vi till våren inte kommer arrangera ”Tar tempen” dagarna likt vi gjort tidigare år.

Vår förhoppning är att så många av våra medlemmar kommer ta tillfället i akt att medverka, som talare eller deltagare, vid Baltic Valuation Conference. Mer information och möjlighet att anmäla sig till konferensen kommer annonseras på Baltic Valuation Conference hemsida http://www.baltic-valuation-conference.org när programmet väl börjar ta form.

 

Peter Palm, ordförande för sektionen för fastighetsvärdering, Samhällsbyggarna

 

Photo by Crew on Unsplash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.